rådgivning om Lastsikring

​Gods for mange millioner kroner bliver hver dag transporteret rundt i Danmark og Europa af lastbiler, og det dyre gods skal holdes sikkert fast på ladet. Her kommer lastsikring med surringsbånd, og kæder ind i billedet. 

- Der er generelt stigende fokus på lastsikring hos myndigheder og politi.

Vognmænd har hidtil manglet et reelt tilbud om rådgivning inden for lastsikring, da man "kun" har haft færdselslovens § 82 stk. 3 at holde sig til, hvor der står: ”Gods skal være anbragt således, at det ikke kan frembyde fare for personer eller medføre skade på ejendom. Det må endvidere ikke kunne slæbe eller falde af på vejbanen, forårsage forstyrrende støvdannelse eller lignende ulempe, vanskeliggøre færdslen eller volde unødig støj.”

I 2010 udgav EU en guideline i lastsikring, som myndighederne i de forskellige EU lande oftere og oftere lader ligge til grund for kontrollen med lastsikring.

Hos Transcon tager vi udgangspunkt i: Best Practice Guidelines on Cargo Securing for Road Transport. EUROPEAN COMMISSION. (EN1195-1:2010) når vi rådgiver og underviser i lastsikring.

​Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen, hvis du ønsker at Transcon skal ringe til dig.

Vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

​Transcon

CVR: 12366671

Adresse

Fogedvej 2

7870 Roslev

Kontaktinfo

Telefon: 40 18 82 62

E-mail: bj@transcon.dk